Geng Berus Gigi..

5 Disember 2014

Adakah Aku Gay?

~~ Assalamualaikum To Bloggers And Readers ~~


Selepas menatap wajahnya, hatiku berdebar- debar bak kata pepatah "bulat air kerana pembentung,  bulat manusia kerana nasi". Entah sampai bila aku akan memendam rasa. 

Dia amat cantik sehingga mampu menggugat imanku yang sudah sedia tidak bermaya ini ibarat pepatah "berapa tinggi terbang bangau akhirnya ditembak jua".


Dia orang Thailand. Namanya Nang Poy. Cantik, ayu orangnya. Kami berkenalan melalui FB. Sejak pertama kali chat, nafsu aku untuk bersamanya makin membuak buak ibarat "laksana bulan menanti, hinggap ke tikar, jatuh ke tangga.". Kalau A Samad Said baca pantun aku, mesti dia nak buat aku jadi bini.







 

Cantikkan? Menawankan? Mencanakkan nafsukan? Perghhh dasar nafsu kuda jantan!

And then the "eeuuww" moment is when 


Moral of the story, check dulu girlfriend korang and pastikan dorang betul-betul perempuan sebelum korang menikah bagi mengelakkan perlawanan pedang pada malam pertama! 

>Korang ada mata korang tengok, korang ada telinga korang tengok, korang ada akal? Korang fikirlah sendiri. Assalamualaikum<
notakakikechik : Muka aku time tengok perempuan seksi then baru perasan yang perempuan tu ada halkum. Eerr adakah aku gay?