2 Ogos 2017

Aku Masih Hidup Guys

Assalamualaikum And Hye Guys!


Bagi yang tidak mengenali diri ini, nama aku ialah Mohd Ikmal Hanif. Seorang yang pernah mengait senyuman di setiap wajah pembaca blog ini. Namun penulisanku terhenti apabila jariku dicincang oleh ibu tiriku. Satu- persatu.

Ecehwah! Seram tak? Haa kau gila nak cincang jari? Member potongkan kuku kaki pun aku jerit tekup muka dekat bantal! Kenapa member potongkan? Semua golongan obes memahami masalah ini.



Hye geng! Semalam aku bukak Facebook setelah bertahun tak bukak dengan harapan agar berjumpa semula blogger-blogger lama. But semua dah cuci tangan daripada menulis. Ada yang dah berkahwin. Ada yang dah ada cucu. Ada yang still tikam belakang kawan. Damn.

Waktu dulu, ramai blogger-blogger yang sempoi and friendly gila! Setakat Hanis Zalikha tu dulu aku panggil dia Kha je. Hahaha ok gurau.



Readers lari? Tak kisah ada ke tidak. Aku tahu zaman blogger dah lepas and people lagi suka baca artikel artis masuk karaoke daripada penulisan aku. Siapa je tak suka gosip yang mampu bagi dosa ye dak?



So, yup aku masih hidup and hope ianya pengakhiran sebuah permulaan. Assalamualaikum & see ya!

3 3 orang try hard:

Aisyah Badrull berkata... [Reply]

Hye!! welcome back!! Rindu entry dan bahasa rempit ik!

Tanpa Nama berkata... [Reply]

gigih kau brah...yg lain dh berhenti kau nak lagi menulis...huhuhu

Tanpa Nama berkata... [Reply]

aq pun dh stop blogging sbb busy..rindu zaman kita dulu dulu tw